GİRNE’DE ZABITA EKİPLERİ SEYYAR SATICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

10459088_1177515858944656_2405654724445190514_o

Girne Belediyesi Zabıta Kolluk Birimi ekipleri Girne genelinde seyyar satıcılar ve izinsiz satış yapanlara göz açtırmıyor.

Girne Belediyesi Zabıta Kolluk Birimi ekipleri Girne genelinde seyyar satıcılar ve izinsiz satış yapanlara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Girne Belediyesi Zabıta Kolluk Birimi Amiri Nezih Beyaz, seyyar satıcılara ve izinsiz satış yapanlara sürekli uyarılarda bulunduklarını, zabıta ekiplerinin buna rağmen satışlarına devam edenlere yönelik uygulamada bulunduğunu söyledi. Beyaz, halktan aldıkları şikayetler doğrultusunda, seyyar satıcılara yönelik gerçekleştirdikleri denetimlerde, izinsiz satış yapanların eşyalarını müsadere ettiklerine dikkat çekti.
Nezih Beyaz, bu uygulamayla kent merkezindeki esnaftan da olumlu tepki aldıklarını belirterek, denetimlere devam edeceklerini kaydetti.

Güngördü: “Dilencileri de ihbar edin”
Girne Belediye Başkanı Güngördü de konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, vatandaşların rahat ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için belediye ekiplerinin denetimlerini sürdürdüğüne işaret ederek, bu bağlamda haksız kazanç sağlayanlar ve sağlıksız şekilde ürün satanların karşısında belediye zabıta ekibinin duracağını, kontrollerin de aralıksız olarak devam edeceğini söyledi. Güngördü, çok sıklıkla görülmese de kentte zaman zaman dilencilerin olduğunu da dile getirerek, seyyar satıcılar yanında bu konuda da, hem halka hem de esnafa zabıta birimleriyle iletişime geçmeleri çağrısında bulundu.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, vatandaşların gerek seyyar satıcıları gerekse şehirde dolaşan dilencileri ihbar için 0392 815 21 18 dahili 154’ü arayabilecekleri belirtildi.

Önceki Haber GİRNE’DE İNDİRİM ŞÖLENİ