Girne’de yük indirme noktaları oluşturuldu

Yük indirme araçları dışındaki araçların park etmesi durumunda bahse konu araçlara zabıta tarafından park cezası yazılacak

Girne Belediyesi, Atatürk Caddesi ve Vakıflar Pasajı üzerindeki dükkanlara mal getiren iş araçlarının daha rahat çalışması ve trafiği aksatmaması için iki bölgede “yük indirme noktaları” oluşturdu. Ertan Market ile Ordu Pazarı karşısında ayrılan bölgeye 24:00 ile 12:00 saatleri arasında arasında yük indirme araçları dışındaki araçların park etmesi durumunda bahse konu araçlara zabıta tarafından park cezası yazılacak.

Güngördü: Araçlar daha rahat çalışacak
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yük indirme noktalarının olmamasından dolayı esnafa mal getiren iş araçlarının zor şartlarda hizmet verdiğini ve trafiği aksattığını belirterek araçların daha rahat çalışması için iki bölgede “yük indirme noktaları” oluşturulduğunu söyledi. Nidai Güngördü, iş araçlarının iş yapmasının engelenmemesi için 24:00 ile 12:00 saatleri arasında arasında yük indirme araçları dışındaki araçların yük indirme noktalarına park etmemesini istedi.

Önceki Haber GİBETSU “BAŞTAN ÇIKARMA” OYUNUNUN PRÖMİYERİNİ YAPTI