GİRNE’DE “ŞİŞMANLIK VE ŞİŞMANLIĞIN ETKİ ETTİĞİ HASTALIKLARIN CERRAHİ MÜDAHALESİ” SEMİNERİ DÜZENLENDİ

15110476_1599386030090968_7877032802415210203_o2 3 4 5Girne Belediyesi ile Kolan British Hospital işbirliğinde, “Şişmanlık ve Şişmanlığın Etki Ettiği Hastalıkların Cerrahi Müdahalesi” konulu seminer düzenlendi.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, 12 Kasım 2016 Cumartesi saat 11.00’de Lord’s Palace Hotel’de halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilen seminerde, Obezite Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Barış Demiriz konuşmacı olarak katılarak, günümüz sorunlarından obezite ve obezite tedavisi konusunda halka bilgi verdi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, değişen yaşam koşullarının beslenme alışkanlıklarımızı olumsuz yönde etkilediğini belirterek, aldığımız gıdalar ve sporun hayatımızdaki önemine işaret etti. Güngördü, çocuklar başta olmak üzere herkesin sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenmesi gerektiğini ifade ederek, sağlıklı bireylerin sağlıklı toplumları oluşturduğunu kaydetti. Güngördü konuşmasında, sosyal ve kültürel aktiviteler yanında halkı bilgilendirici bu tür etkinlikler de düzenlediklerini söyledi.
Türkiye’den ülkemize gelerek seminer veren Obezite Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Barış Demiriz’e katkılarından dolayı teşekkür eden Güngördü, Demiriz’e plaket taktim etti.

Seminer sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber “ŞİŞMANLIK VE ŞİŞMANLIĞIN ETKİ ETTİĞİ HASTALIKLARIN CERRAHİ MÜDAHALESİ” SEMİNERİ DÜZENLENİYOR