GİRNE’DE KİTAP TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Girne Belediyesi Sanat Galerisi Yine Bir Kitap Tanıtımına Ev Sahipliği Yaptı. Girne Belediyesi’ne Ait Sanat Galerisi’nde Yapılan Kitap Tanıtımı 22 Mart 2022 Salı Günü Gerçekleştirildi

Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde 17:00 İle 19:00 Saatleri Arasında Gerçekleştirilen etkinliğe Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ’nün de katılımıyla, Yazar İlksoy Aslim Tarafından Kaleme Alınan “ABD DIŞ POLİTİKASINDA KIBRIS AÇMAZI” Kitabı Tanıtıldı. Tanıtımda kitap hakkında söyleşi ve imza töreni gerçekleştirildi.

Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü tanıtımda yaptığı konuşmada, Kıbrıs üzerindeki ABD politikalarının yer aldığı bu kitabın geçmişte yaşananlarla gelecek nesillere aktarılmasının önemine değinerek, bu konuda yazılmış önemli bir belge oluşturulmasından duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Güngördü; “Ben her yerde sık sık dile getirdiğim gibi üretmek çok önemlidir. Çiftçi en iyi gıdayı üretmeli, Öğretmen en iyi eğitimi vermeli, Yazarlarda yazacakları kitaplarla bu alandaki Kıbrıs Türkünün boşluğunu dolduracaklarına inanırım. Eski bir arkadaşım ve değerli bir Yazar olan İlksoy Aslim’ı ürettiği bu kitaptan dolayı tebrik ederim” dedi.

Yazar İlksoy Aslim tanıtımda yaptığı konuşmada, ABD’de 2 ay staj yapma şansı bulduğunu, bu stajdan sonra ABD’nin politikalarını ele almak istediğini ve bu bağlamda da bu kitabı yazdığını belirtti. Girne Belediyesi Başkanı ve İlkokul arkadaşım olan Nidai Güngördü’ye ve Girne Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür eden Aslim, gelen ve dinleyen herkese de ayrıca teşekkür etti.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ DÜNYA SU GÜNÜ DOLAYISI İLE MESAJ YAYIMLADI