GİRNE’DE İNGİLİZCE KURSUNA KAYIT OLAN KURSİYERLER SEVİYE TESPİT SINAVINA KATILDI

Girne Belediyesi ile Final Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen ve Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) Akademi tarafından kurs ücretlerinde 40 kadına destek sağlanan sertifikalı İngilizce kursuna katılacak kursiyer için 16 Şubat 2022 perşembe günü seviye tespit sınavı yapıldı.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre,  Uluslararası Final Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilen seviye tespit sınavının ardından, 21 Şubat 2022 pazartesi başlayacak kurs programı 27 Nisan 2022’de sona erecek. Kurs programına 114 kişi kayıt yaptırdığı kaydedildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, konuyla ilgili açıklamasında, kursun Uluslararası Final Üniversitesi iş birliğinde yapılan üçüncü İngilizce kursu olduğunu belirterek kurslara katılım gösteren tüm kursiyerlere başarılar diledi. Güngördü, kursların yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bunun bölge halkına önemli bir fırsat olduğunu ifade etti. Güngördü, Uluslararası Final Üniversitesi yönetimi, akademisyenleri ve çalışanlarına, Girne Belediyesi Sosyal İşler Şubesi personeline ve kursa katılan 40 kadının kurs ücretinin yüzde 50’sini karşılayarak destek sağlayan Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) Akademi’ye teşekkür etti.

Önceki Haber YARIYIL ŞENLİĞİ ÇOCUK PARTİSİYLE SONA ERDİ