GİRNE’DE ÇOCUKLAR MASAL KEYFİ YAŞADI

Girne Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin kış dönemi için hazırlamış olduğu atölye programı çerçevesinde Sanat Galerisi’nde masal atölyesi düzenlendi.

Çocuklar, yazar, tiyatro oyuncusu Suzan Polat’ın aktif masal anlatımıyla keyifli saatler geçirdi.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, etkinliği ziyaret eden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, çocuklara seslenerek, mutlu saatler geçirmelerini diledi. Güngördü, Suzan Polat’a bu eğitici ve eğlenceli aktiviteye katkı koyduğu için teşekkür etti.

Kış Dönemi Çocuk Atölyeleri kapsamında, 10 Aralık 2021 tarihinde Sosyal Yaşam Merkezi’nde Slime Yapımı Atölyesi, 24 Aralık 2021 tarihinde Yeni Yıl Kartı Tasarım Atölyesi, 14 Ocak 2022 tarihinde Sinema Günü, 21 Ocak 2022 tarihinde de Ritim Atölyesi düzenlenecek.

Bilgi ve kayıt için 0392 815 15 08 numaralı telefon aranabilecek.

Önceki Haber GİRNE’DE YAŞLI VE YATALAK HASTALARIN AŞILANMA İŞLEMİ DEVAM EDİYOR