Girne’de çiçeklendirme çalışmaları sürüyor

Girne Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından kent genelinde yapılan peyzaj çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında dönel kavşak, refüj arası ve kentin önemli noktalarına mevsimlik çiçekler dikiliyor. Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası peyzaj çalışmaları devam ederken, Girne Halk Kütüphanesi önü ile Girne Antik Liman’ın arka sokakları da mevcut bitkilerin bakımı yapılıp çiçeklendiriliyor.

Güngördü: Çiçek dalında güzeldir lütfen koparmayın

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, kentte devam eden altyapı çalışmalarının yanında çiçeklendirme çalışmalarının da sürdüğünü söyledi. Nidai Güngördü, Girne Antik Limanın arka sokaklarında 3 yıl önce başladıkları çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Çiçek dalında güzeldir lütfen koparmayın” dedi

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber 7 Kocalı Hürmüz Girne’de sahnelenecek