GİRNE’DE BAHARA ŞİİR VE MÜZİKLİ KARŞILAMA!

GİRNE BELEDİYESİ, 5 NİSAN 2017 ÇARŞAMBA AKŞAMI, KIBRIS’TA BAHAR ATAOL BEHRAMOĞLU VE HALUK ÇETİN MÜZİKLİ ŞİİR DİNLETİSİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Girne Belediyesi tarafından, Kıbrıs’ta Bahar, Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin Müzikli Şiir Dinletisi düzenleniyor. 5 Nisan 2017 Çarşamba günü, Grand Pasha Otel Vienna Balo Salonu’nda saat 20:00’de gerçekleştirilecek etkinlikte ünlü şair, yazar, çevirmen ve edebiyatçı Prof. Dr. Ataol Behramoğlu ile müzisyen Haluk Çetin müzikli şiir dinletisi gerçekleştirecek. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, halka açık, ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliğe tüm halk davet edildi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Türkiye’de şiirin sevilmesine ciddi katkıları olan, edebiyat ve toplumsal kültür üzerine yazdıklarıyla, şiirleri, antolojileri ve çevirileriyle; çağdaş Türk edebiyatının ilgiyle izlenen ismi Ataol Behramoğlu ve müzisyen Haluk Çetin’i Girne’de konuk edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Güngördü, tüm şiir, edebiyat ve sanat severleri geceye davet etti.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ’NDEN İKİ KİTAP DAHA