GİRNE’DE “AİLE İÇİ İLETİŞİM VE ETKİLEŞİM” SEMİNERİ

13346269_1454726301223609_8947988546843926103_o

Girne Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, halkı bilgilendirici ve farkındalık yaratan etkinlikleri devam ediyor.
Girne Belediyesi ve aktiviteparki.com web sitesi işbirliğinde, 8 Haziran 2016 Çarşamba günü “Aile içi İletişim ve Etkileşim Nasıl Olmalı?” konulu seminer düzenleniyor.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, Leymosun Kültür Evi’nde saat 18.00’de gerçekleşecek seminerde, Psikoterapist, Eş ve Aile Terapisti ve Psikolojik Danışman Uzm. Öztül Özerdem rehberliğinde aile içi iletişim ve etkileşim konuları irdelenecek. “Neden evleniriz?, Mutlu evliliğin koşulları nedir?, Çocuklu ailelerde yaşanabilecek problemler nedir?, İletişim güçlükleri nereden kaynaklanır?, Aile Danışmanlığı nedir?, Aile danışmanlığı ne zaman alınmalı?” konu başlıklarının yer alacağı seminerin ücretsiz gerçekleştirileceği ve seminere tüm halkın davetli olduğu belirtildi.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber KARAOĞLANOĞLU’NDA DEREDE ISLAH VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI