GİRNE’DE AHMET TOLGAY’IN YENİ KİTABI İMZA VE TANITIM GÜNÜ DÜZENLENİYOR

12031419_1354019821294258_2315720750010824249_oGirne Belediyesi tarafından 20 Ocak 2016 Çarşamba günü gazeteci-yazar Ahmet Tolgay’ın; Dr. Ayten Berkalp’ın çok zengin yaşam öyküsünün ekseninde 1930’lu yıllardan başlayarak günümüze dek uzanan birbirinden ilginç ve önemli olayları anlattığı kitabı “Dr. Ayten’in Romanı” Leymosun Kültür Evi’nde tanıtılıyor.

Girne Belediyesi, gazeteci-yazar Ahmet Tolgay’ın; Dr. Ayten Berkalp’ın çok zengin yaşam öyküsünün ekseninde 1930’lu yıllardan başlayarak günümüze dek uzanan birbirinden ilginç ve önemli olayları anlattığı kitabı “Dr. Ayten’in Romanı” için Leymosun Kültür Evi’nde imza ve tanıtım günü düzenliyor.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, 20 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 18.00’de Leymosun Kültür Evi’nde yapılacak olan kitap imza ve tanıtım gününe tüm halk davet edildi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngörü, ülkemizde başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan gazeteci yazar Ahmet Tolgay’ın, yakın tarihimizde ve toplumumuzda izler bırakan Dr. Ayten Berkalp’ın hayatını kaleme almasıyla gelecek nesillere önemli bir eser bırakılmış olduğuna işaret ederek, bu iki ismi Girne halkıyla buluşturmanın kendisini mutlu edeceğini söyledi. Güngördü, tüm halkımızı ve kitapseverleri düzenlenecek etkinliğe davet etti.

Önceki Haber KERVANSARAY YEŞİL ALAN VE ÇOCUK PARKI İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILIYOR