GİRNE KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ ÇOCUK ETKİNLİĞİYLE DEVAM EDECEK

Bu yıl 6’ıncısı gerçekleştirilen Girne Kültür Sanat Günleri 9 Ağustos Salı akşamı çocuklara yönelik ateş şov, illüzyon gösterisi ve çocuk tiyatrosuyla devam ediyor. Etkinlik programında 16 Ağustos Salı akşamı Mabel Matiz, 23 Ağustos Salı akşamı ise Yaşar konseri yer alıyor.

Girne Belediyesi 6’ıncı Girne Kültür Sanat Günleri Ağustos ayı süresince devam edecek. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, Girne Kültür Sanat Günleri çerçevesinde 2 Ağustos Salı akşamı gerçekleştirilen Onur Akın konserinin ardından, gelecek hafta, 9 Ağustos Salı akşamı saat 20:00’de ateş şov, illüzyon gösterisi, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler çocuk tiyatrosuyla kültür sanat etkinlikleri sürecek.
Etkinlik programında, 16 Ağustos Salı akşamı saat 21:00’de Mabel Matiz konseri, 23 Ağustos Salı akşamı saat 21:00’de ise Yaşar Konseri yer alıyor. Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilecek olan tüm etkinliklere biletlerin Girne Belediyesi, Deniz Plazalar ve etkinlik akşamı Girne Amfi Tiyatro girişinden temin edilebileceği belirtildi.

9 Ağustos’ta çocuklar için etkinlikler!

Girne Belediyesi 6’ıncı Kültür Sanat Günleri kapsamında 9 Ağustos Salı akşamı çocuklara yönelik düzenlenen Enver Ertaş’ın illüzyon gösterisi ve ateş gösterileri yanında Ankara Devlet Tiyatrosu’nun “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” çocuk oyunu perdelerini minik seyirciler için açacak. 3 yaş ve üzeri çocuk grubuna hitap eden tiyatro oyunu ve gösteri biletinin 10 TL olarak satışa sunulduğu kaydedildi.

Önceki Haber TATLISU VE OZANKÖY SPOR KULÜBÜ’NE DESTEK