GİRNE İMAR PLANI” KAPSAMINDA ANKET ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

13450225_1460055234024049_1243808208322313734_n

KKTC Şehir Planlama Dairesi, Girne Belediyesi ve Çatalköy Belediyesi işbirliğinde hazırlanacak olan “Girne İmar Planı” kapsamında sosyo-ekonomik araştırmalara başlanıyor. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, Girne Belediyesi ve Çatalköy Belediyesi sınırları içerisinde araştırma başlatıldığı ve anket çalışmasının gerçekleştirileceği belirtildi.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne-Çatalköy İmar Planı kapsamında kentin ekonomik sosyal açıdan değerlendirilmesi ve sonuçlarının alınmasının, gelecekteki yatırım kararlarının ekonomik büyümenin ve vizyonun belirlenmesinde etkin olacağını söyledi.
Güngördü, ayrıca bu çalışmanın kentin yaşam kalitesinin artırılması açısından da sorunların tespitinde büyük önemi olduğuna dikkat çekti.
Güngördü, “Halkımızın araştırma görevlilerine yardımcı olmaları kentlerimizin geleceği açısından önem taşımaktadır. Bu kapsamda halkımızın doğru bilgileri aktarması imar planının kısa zamanda ve etkin bir şekilde hazırlanmasını hızlandıracaktır” dedi.

Önceki Haber GİRNE’DE “AİLE İÇİ İLETİŞİM VE ETKİLEŞİM” SEMİNERİ DÜZENLENDİ