Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye sınırları içerisinde bulunan okullardan gelen çocukları kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güngördü, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için tüm imkânlarımızla çalışmaya devam edeceğiz. Kıymetli
çocuklarımız bizim olmazsa olmazımız. Geleceğimiz sizlere emanet. İyi ki çocuklarımız var ifadelerini kullandı.
Öğrencilerle tek tek konuşup onlarla sohbet eden Güngördü, çocukların belediyeden taleplerini dinledi.

Necat British College, Karşıyaka İlkokulu, Lapta İlkokulu, Alsancak İlkokulu,Karaoğlanoğlu İlkokulu, 23 Nisan İlkokulu, Doğa Koleji, Girne Amerikan Koleji,Çatalköy İlkokulu, Hasan Cafer İlkokulu öğrencileri Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye ziyaret sırasında çiçek takdim ettiler.

Güngördü bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, tüm çocuklara hediye verdi. Ziyaret sonunda konuklarıyla hatıra fotoğrafı
çektirdi.