Girne Belediyesi’nin eğitime katkıları sürüyor

Girne Belediyesi tarafından yaptırılan Şht Hasan Cafer İlkokulu’nun öğretmenler odası hizmete girdi.

Topladığı emlak vergisinin yüzde 15’lik bölümünü eğitime katkı olarak ayıran Girne Belediyesi, Şht Hasan Cafer İlkokulu’na yeni bir öğretmenler odası yaptı.  90 metrekare olan öğretmenler odası, içerisindeki ekipmanlarla birlikte  yaklaşık 100 bin TL’ye mal oldu. Yeni öğretmenler odası Girne Belediyesi meclis üyeleri Ziya Sencer ile Ali Tektan ve İlköğretim Dairesi Müdürü Salih Canseç’in katıldığı törenle hizmete girdi.

Şht Hasan Cafer İlkokulu müdürü Hilmi Bağcıer, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, yeni yapılan öğretmenler odası sayesinde öğretmenlerin daha rahat bir ortamda birbirleriyle işbirliği içinde çalışmalarına olanak sağlanacağını kaydetti.

Önceki Haber Çöp konteynerlerinin yeraltına alınması sürüyor