GİRNE BELEDİYESİ’NDEN İKİ KİTAP DAHA

Girne Belediyesi,1’inci Uluslararası Heykel Sempozyumu ve 1’inci Girne Belediyesi Öykü Yarışması’nı kitaplaştırdı. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Girne Belediyesi tarafından ücretsiz dağıtılmak üzere biner adet basılan 1’inci Uluslararası Heykel Sempozyumu kitabında, dünyanın çeşitli ülkelerinden Girne’ye gelen heykel sanatçılarının eserleri için çalışma süreci yer alırken, 1’inci Girne Belediyesi Öykü Yarışması kitabında ise ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yarışmaya gönderdikleri öyküler yer alıyor.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yaklaşık üç yıl içerisinde “13. Zeytin Festivali, Zeytin Semineri Sunumları 2015”, “2’inci Uluslararası Zeytin Karikatürleri Albümü”, “3. Uluslararası Zeytin Yarışması Albümü, “Haziran 2014-Aralık 2015 İcraat Kitapçığı”, “Kent Kurultayı Kitapçığı” gibi kent belleğine kazandırılan 5 yayına ek olarak “1’inci Uluslararası Heykel Sempozyumu” ve “1’inci Girne Belediyesi Öykü Yarışması” kitaplarını da eklediklerini söyledi. Güngördü, kentle ilgili verileri derli toplu bir şekilde belediye yayınları arasına katmanın önemine işaret etti.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ, İZMİRLİ İŞ KADINLARINI KABUL ETTİ