GİRNE BELEDİYESİ’NDE SEZONLUK ÇALIŞAN ÖĞRENCİLER ÇİÇEK EKTİ

Girne Belediyesi’nde yaz aylarında çalışan öğrenciler çiçek ekti. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, yaz aylarında belediyede çalışan öğrenciler sosyal sorumluluk projeleri kapsamında çevrenin güzelleştirilmesi ve genç nesillerdeki çevre bilincinin artırılması amacıyla kentin çeşitli noktalarına çiçek ektiler. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yaz sezonunda belediyede yaklaşık 50 öğrencinin çalıştığını, uzun yıllardan sonra son iki yılda öğrencilerin ihtiyat sandığı ve sigorta primlerinin de yatırılarak çalıştırıldığını söyledi. Yaz aylarında kentin nüfusunda artış yaşandığını bu nedenle de geçici çalışanlara ihtiyaç duyulduğunu aktaran Güngördü, gerek öğrencilere iş imkanı sağlamak gerekse kentte oluşan ihtiyacı karşılamak amacıyla sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerin sezonluk olarak işe başladığını aktardı.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber BOZAN ORATORYOSU BU AKŞAM AMFİ TİYATRO’DA!