Girne Belediyesi’nde Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Girne Belediyesi Basın Yayın Bölümünden verilen bilgide; Püsküllü bölgesinde Malazgirt ve Cuma Cemiloğlu Sokak, Doğanköy’de Zeytinli Sokak ve Bağ Sokak ve Narlı Sokak, Bellapais’de,  Çiçekli Bayır Sokak’ta asfalt serim ve yamalama çalışmaları tamamlandı.

Salih Köroğlu Construction Ltd. tarafından gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarında yaklaşık olarak 1100 ton asfalt döküldü.

Bayramdan sonra kentin çeşitli yerlerinde asfaltlama çalışmaları devam edecek.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  kentin alt yapı ihtiyaçlarını karşılamak için kentte çalışmaların sürdüğünü, kentin ihtiyaç duyulan bütün cadde ve sokaklarında, asfalt serim işlerini sürdürdüklerini belirtti. Salih Köroğlu Consturuction tarafından yürütülen çalışmaların bayramdan sonra da süreceğini kaydeden Güngördü; Marmaris Sokak, Şair Nedim Sokak, İslambey Sokak ve Özdemir Özocak Sokaklarında da asfalt serim işlerinin bayramdan sonra devem edeceğini belirtti.

Önceki Haber List of City Weekend Celebrations