GİRNE BELEDİYESİ YETİŞKİNLERE YÖNELİK ÜCRETSİZ İNGİLİZCE KURSU DÜZENLİYOR

ingilizce kursu

Girne Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 18 yaş üstü genç ve yetişkinlere yönelik ücretsiz İngilizce kursu düzenliyor.

Girne Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 18 yaş üstü genç ve yetişkinlere yönelik İngilizce kursu düzenliyor.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, İngilizce kursuna katılmak isteyenlerin 12 Ağustos 2015 Çarşamba gününe kadar mesai saatleri içerisinde Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’ne başvuruda bulunabileceği, 0392 815 21 18- 147 numaralı telefondan konuyla ilgili bilgi alınıp kayıt yaptırılabileceği belirtildi.
Girne Belediyesi sınırları dahilinde yaşayan yetişkinlere yönelik ücretsiz olarak düzenlenecek kursların seviye tespit sınavının ardından başlayacağı ve altı aylık bir süreyi kapsadığı kaydedildi.

Güngördü: “Turizm kenti Girne’de yabancı dil, özellikle de İngilizce bilmek önemli”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, “Turizm kenti Girne’de yabancı dil, özellikle de İngilizce bilmek önemlidir” diyerek, İngilizce kurslarını, kentte yaşayan genç ve yetişkinlerin, günlük yaşantı içerisinde ve yurt dışı gezilerinde sıkıntı çekmeden konuşma ve yazabilmeleri için düzenleme kararı aldıklarını söyledi. Ayrıca, Girne’nin öğrenci kenti ve turistik bir kent olduğuna, birçok farklı ülkeden insanın Girne’de yaşadığına vurgu yapan Güngördü, gerek çalışma hayatında gerekse günlük yaşantı içerisinde sıkça İngilizce konuşan yabancılarla karşı karşıya gelindiğini ifade etti. Güngördü, farklı dillerde ve kültürlerdeki insanlarla iletişim kurmanın, dolayısıyla yabancı dil bilmenin önemine dikkat çekti.

Önceki Haber KÖPEĞİNİZİ BOYUN BAĞIYLA GEZDİRİN