Girne Belediyesi yeni yıl etkinlikleri başladı

Girne Belediyesi’nin, çocuklar ve halk için yeni yıla özel olarak düzenlediği etkinlikler başladı.

Girne Belediyesi’nin, 22-25 Aralık tarihleri arasında çocuklar ve halk için yeni yıla özel olarak düzenlediği etkinlikler başladı. Girne Açık Pazar’da hergün 11:00-19:00 saatleri arasında çocuklara özel oyun eğlence parkı kuruluyor. Parkta her yaş grubunda çocukların kullanımına uygun zıp-zıp, film gösterisi, şişme oyun parkı, hareketli oyuncaklar, trambolin ve birçok eğlenceli oyun yer alıyor. Etkinlikler kapsamında yarın (24 Aralık 2017) Girne Açık Pazar’da çocuklar için hazırlanan oyun parkında çocuklara özel yeni yıl partisi düzenlenecek ayrıca Karaoğlanoğlu’nda stantların da yer alacağı “halka açık” yeni yıl etkinliği gerçekleştirilecek.

Çocuklara özel parti verilecek

Çocuklara özel yeni yıl partisi 24 Aralık’ta Girne Açık Pazarda 14:00’da yapılacak. Etkinlikte; yüz boyama, eğlenceli oyunlar ve sevimli maskotların gösterileri yer alacak  ayrıca noel babadan çocuklara çeşitli hediyeler verilecek.

Karaoğlanoğlu’nda The Healers konser verecek

Karaoğlanoğlu Belediye Parkı’nda 24 Aralık’ta 13:00-17:00 saatleri arasında halka açık yeni yıl etkinliği düzenlenecek. The Healers isimli müzik grubunun saat 14:30’da konser verecek. Etkinlikte; hediyelik eşya ve yiyecek-içecek stantları yer alacak.

Önceki Haber Ozanköy’deki mezarlık elden geçiriliyor