Girne Belediyesi Yeni Hizmet binasında Covid-19 tedbirleri alındı

Girne Belediyesi Yeni Hizmet binasında Coronavirüse karşı önlemler alındı.
Belediyelerin tam mesai saatlerine geçmesi ve Coronavirüs’üne karşı alınan kısıtlamaların kaldırılmasıyla, Girne Belediyesi binasında önlemler arttırıldı.
Belediye, tedbirler kapsamında yeni hizmet binasına uyarı yazıları, flexi paneller, el dezenfektanı ve şeritler çekerek, vatandaşın koyulan kurallar çerçevesinde rahatça hizmet almasını sağlıyor.
Görevliler, belediye binasına girişlerde ateş ölçümü yaparak, kurallar çerçevesinde hizmet vermeye devam ediyor.
Halkımızın ve çalışanlarımızın iş güvenliği ve sağlığı kapsamında bina içinde tüm tedbirleri alındığını belirten yetkililer, vatandaşların, belirtilen önlem ve kurallara uymaları konusunda herkesin dikkatli olması gerektiğini vurguladılar.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ, 1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI