Girne Belediyesi yaşlılara yemek düzenledi

Girne Belediyesi, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası” nedeniyle Lapta Huzurevi’nden hizmet alan yaşlılar için yemek düzenledi. Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye Girne Belediyesi meclis üyeleri Ziya Egemen Sencer, Hakan Onurlu ve İkinci Bahar Projesi’nde görev yapan çalışanlar eşlik etti. Yemekte huzurevi personeli ile bilgi alışverişinde bulunan Nidai Güngördü, yaşlılarla ilgilenerek, tek tek sohbet etti.

Güngördü: Yaşlılara sahip çıkmak insanlık görevidir

Nidai Güngördü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yaşlılara ve sorunlarına sahip çıkmanın insanlık ve yurttaşlık görevi olduğuna vurgu yaparak “Hepimizin bir gün yaşlanacağını her zaman aklımızda tutmamız gerekir. Hayatımızın en kıymetli hazineleri yaşlılarımızın haftasını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Önceki Haber Bedrettin Demirel Caddesi asfaltlandı