GİRNE BELEDİYESİ VE ATLETİZM FEDERASYONU İŞBİRLİĞİNDE DÜZENLENECEK OLAN GİRNE MARATONU, COVID-19 VİRÜSÜNE KARŞI ÖNLEMLER NEDENİYLE İLERİKİ BİR TARİHE ERTELENDİ.

89782907_3431153206914232_6293106749205381120_oGirne Belediyesi, ülkemizde ve dünya üzerinde yayılmaya devam eden Coronavirüs nedeniyle alınan önlemlere bir yenisini ekledi. Virüs nedeniyle Nisan ayında yapılacak olan Girne Maratonu ileriki bir tarihe ertelenmiştir.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konu ile ilgili yaptığı açıklamada ; Girne Belediyesi ve Atletizm Federasyonu işbirliğinde 2020 yılında 3’ncüsünü düzenleyeceğimiz Girne Maratonunu, Covıd-19 virüsüne karşı önlemler nedeniyle ileriki bir tarihe erteleme kararı almış bulunmaktayız.

Güngördü; ”Halkımızın sağlığı için alınması gereken tüm önlemler konusunda sorumluluk ve hassasiyetle çalışmalarımızı hızlandırdık. İlk olarak belediye olarak düzenlemiş olduğumuz tüm etkinlikleri geçici bir süreyle erteleme kararı aldık.

Corona virüsüne yönelik bilgilendirme toplantıları ve dezenfekte faaliyetlerinin eksiksiz bir şekilde devam ettiğini,kentin çeşitli yerlerinde özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde dezenfekte ilaçlama çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydeden Güngördü, bu salgından en az zararla kurtulmak için soğukkanlı ve akılcı tedbirlerin bir an önce tüm kurum ve kuruluşlar tarafından uygulanması gerektiğini vurguladı.

Güngördü;Halkımızı, tedbir olarak tüm yapılan uyarıları dikkate almalarını ve korunmak için neler yapılması gerektiği konusundaki bilgilendirme yazılarını mutlaka okumaları gerektiğini kaydetti.

Önceki Haber PANİK YOK ANCAK TEDBİR ŞART