Girne Belediyesi Türkiye’deki çocuk şenliğine katılıyor

Girne Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Türkiye’de yapılan 24’üncü Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği’ne katılıyor.

Girne Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Minikler Grubu, 18-24 Nisan tarihleri arasında 24’üncü Uluslararası Karşıyaka Çocuk Şenliği’nde KKTC’yi temsil edecek. Kafilede, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bazı belediye meclis ve halk dansları topluluğu üyesi 24 kişi bulunuyor. Girne Belediyesi Halk Dansları Topluluğu minikler grubu, Karşıyaka Çocuk Şenliği’nde 7 alan gösterisi sergileyecek.

Güngördü: Toplumsal kaynaşmaya önemli katkı sağlayacak
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Karşıyaka Belediyesi’nin davetlisi olarak katılacakları festivalde ülkeyi temsil edecek olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti. Girneli çocukların hem dünya çocukları, hem de Karşıyakalı çocuklarla bir araya gelmesinin toplumsal kaynaşmaya önemli katkı sağlayacağını belirten Güngördü, “Bu gibi etkinlikler dünya çocuklarının kaynaşması ve dünya barışına katkıda bulunacaktır” dedi.

Önceki Haber GİRNE’DE DÜNYA KÜLTÜR MİRASI GÜNÜ KUTLANDI