GİRNE BELEDİYESİ TRAFİK KONUSUNDA FARKINDALIK YARATMAK AMACIYLA BROŞÜR DAĞITTI

GİRNE BELEDİYESİ, TRAFİK KONUSUNDA HALKI BİLİNÇLENDİRMEK VE TRAFİKTE YAŞANAN SORUNLARA DİKKAT ÇEKİP, FARKINDALIK YARATMAK AMACIYLA  BİLDİRİ  DAĞITTI

Her yıl Mayıs ayının  ilk haftası kutlanan Trafik haftası kapsamında; Girne Belediyesi Zabıta Ekipleri dün tüm şehirdeki işletmelere ve sürücülere bildiri dağıttı.

Girne Belediyesi, trafik konusunda halkı bilinçlendirmek ve trafikte yaşanan sorunlara dikkat çekip, farkındalık yaratmak amacıyla ” TRAFİK KURALLARINA UYALIM,SEVENLERİ ÜZMEYELİM – Araç Kullanırken Cep Telefonu Kullanmayalım sloganıyla bildiri dağıttı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de, vatandaşlarımızda trafik bilinci oluşturmak, maddi ve manevi kayıplarımızın önüne geçmek, trafik konusunda yaşanan sorunlarla ilgili toplumumuzda farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Güngördü; Artan trafik kazalarına dikkat çekip, trafik kazalarının önlenmesi konusunda toplumda farkındalık yaratmak ve bu hassasiyete dikkat çekmek için herkesin  Trafik Kurallarına  uyması gerektiğini kaydetti.

Önceki Haber 19 Mayıs 100. Yılı Girne’de kutlanacak