Girne Belediyesi Sanat Galerisi, Lavin Kırok’un Fotoğraf Sergisine Ev Sahipliği Yapıyor.

Girne Belediyesi Kütüphane Haftası Etkinlikleri Kapsamında Kitap Okuma Etkinliği Düzenledi

Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Gerçekleşen Etkinliğe Şht. Hasan Cafer İlkokulu Öğrencileri Ve Öğretmenleri Katıldı.

Etkinlik sırasında konuşma yapan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, “Kütüphane Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak, çocuklarda okuma sevgisini yaratmak ve yaymak için böyle bir etkinliği yaptık. Kitap okuma sevgisinin siz çocuklarda artmasını istediğimiz için bugün buradayız. Evlerinizde abilerinizle ve ablalarınızla okuduğunuz ders kitapları haricinde edineceğiniz okuma alışkanlığı bizim için çok önemlidir. Sizlerin bu etkinliklere gelmesi okulunuz ve öğretmenleriniz verdiği destek bizim için çok önemlidir. Dolayısıyla ben hem sizleri hem öğretmenlerinizi ve ailelerinizi kutluyorum” dedi.

Güngördü; Dünyamızı nasıl insansız düşünemezsek, insanı da kitapsız düşünemeyiz. Kitapları hayatımızın bir parçası olarak görmeli ve onları bize yol gösteren dostlarımız olarak düşünmeliyiz. Kitaplar bizim en iyi dostlarımızdır” diyerek çocuklara okuma kitabı dağıttı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, okuma kitabı dağıtımını gerçekleştirdikten sonra çocuklardan daha fazla kitap okumalarını istedi.

Önceki Haber “Pygmalion bir Demokrasi Müzikali” Girne Belediyesi Oda Tiyatrosunda Sahnelendi