GİRNE BELEDİYESİ LAPTA HUZUREVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü Ve Sosyal İşler Şubesi 18-24 Mart “Yaşlılar Haftası” nedeniyle Lapta’ da Bulunan Lapta Huzurevini Ziyaret Etti

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şubesi tarafından hazırlanan film izleme etkinliğine katılan huzur evindeki yaşlılar, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ile film izlediler. Huzurevini gezerek Lapta Huzurevi Müdürü Mehmet Ali Ellidört ve Sosyal Hizmetler Genel Müdürü Hüseyin Akçan’dan bilgi alışverişinde bulunan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, yaşlılarla ilgilenerek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Girne Belediyesi tarafından Lapta Huzurevine 15 adet bazalı yatak ve 30 adet yorgan bağışı yapıldı.Güngördü, huzur evinde yaşlılarımıza hizmet veren tüm çalışanlara da özverili çalışmaları nedeniyle çok teşekkür etti.

Önceki Haber GİRNE’DE KİTAP TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ