Girne Belediyesi, Kuşadası Zeytin Festivali’ne katıldı

Girne Belediyesi’nden bir heyet, 1. Kuşadası Zeytin Festivali’nde ülkemizi temsil etti

Girne Belediyesi meclis üyeleri ve çalışanlarından oluşan bir heyet, Kuşadası  Belediyesi tarafından “Bolluğa, sağlığa, barışa” sloganıyla bu yıl birincisi düzenlenen Kuşadası Zeytin Festivali’ne katıldı. Yurtdışından festivale davet edilen tek belediye olarak ülkemizi temsil eden Girne Belediyesi yetkilileri, açılış kortejine katıldı ve Avrupa’nın en büyük Zeytin ve Zeytinyağı Tarihi Müzesi Oleatrium’u gezerek incelemelerde bulundu.

Kuşadası Belediyesi ziyaret edildi

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret eden heyet, bu yıl birincisi düzenlenen festivale katılma ve Kuşadasını tanıma fırsatı verdiği için başkan Kayalı’ya teşekkür etti. Heyet ayrıca Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve belediye yetkililerine Girne Zeytin Festivali ve ülkemizi tanıtan kitapçık ve hediyelik eşyalar takdim etti.

Kayalı: İşbirliğine devam edilecek

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ziyarette yaptığı konuşmada, Kuşadası’ndan bir heyetin Girne Belediyesi tarafından 17 yıldan beridir düzenlenen Zeytin Festivali’ne katıldığını ve festivali çok beğendiğini ifade etti. Özer Kayalı, festival kapsamındaki Uluslararası Zeytin Karikatürleri Yarışması’ndan ise çok etkilendiğini belirterek, yarışmanın ülke tanıtımı için önemli olduğunu söyledi. Başkan Kayalı, festivale nedeniyle Girne’den misafirleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi ve iki belediye arasında işbirliği yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Önceki Haber ANAFARTALAR LİSESİ ÖĞRENCİLERİ HEYKEL ÇALIŞMALARINI İLGİYLE İZLEDİ