GİRNE BELEDİYESİ KATKILARIYLA “CUMHURİYET BAYRAMI KONSERİ” GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

22861812_1995569427139291_1131217147830805382_o****Girne Belediyesi katkıları ve Türkiye Yenimahalle Belediyesi himayelerinde, Türkiye Kömür İşletmeleri Türk Sanat Müziği Korosu, 2 Kasım 2017 Perşembe günü saat 20:00’de GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi’nde “Cumhuriyet Bayramı Konseri” gerçekleştiriyor.

Girne Belediyesi katkıları ve Türkiye Yenimahalle Belediyesi himayelerinde 2 Kasım 2017 Perşembe günü saat 20:00’de Türkiye Kömür İşletmeleri Türk Sanat Müziği Korosu, GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi’nde “Cumhuriyet Bayramı Konseri” gerçekleştiriyor.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, 1989 yılında çalışmalarına başlayan ve 2001 yılından bugüne Ankara Radyosu ses sanatçısı ve bestekarı Celal Abacı yönetiminde çalışmalarına devam eden Kömür İşletmeleri Türk Sanat Müziği Korosu’nun konserde, Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’yla ortak şarkılar da seslendireceği belirtildi. Halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilecek konsere, tüm müzikseverler davet edildi.

Güngördü: “Kardeşlik köprüsü oluşturacak”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, bu konserin iki koro arasında ve dolayısıyla Girne Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesi arasında dostluk ve kardeşlik köprüsü oluşturacağını belirtti.
Güngördü, “Gerek Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Koromuzun çalışmaları ve konserleri, gerekse sanatsal anlamında yaptığımız yoğun çalışmalar ve yatırımlarla Girne’den ülkeye, ülkeden de dünyaya bir barış ışığı yaymak arzusundayız” diyerek, tüm müzikseverleri konsere davet etti.

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ SANAT GALERİSİ’NİN AÇILIŞI 2 KASIM’DA GERÇEKLEŞTİRİLİYOR