GİRNE BELEDİYESİ İKİNCİ BAHAR ÜYELERİNE YENİ YIL YEMEĞİ DÜZENLİYOR

Girne Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaşlılara yönelik yeni yıl yemeği, 24 Aralık 2015 Perşembe günü saat 12:00-15:00 saatleri arasında Dome Otel’de gerçekleştiriliyor. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, etkinliğe Belediye tarafından hazırlanan davetiyeyle giriş yapılabileceği belirtilerek, İkinci Bahar üyelerinin davetiyelerini Girne Belediyesi Kültür Merkezi’nden ya da Girne Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden temin edebilecekleri kaydedildi.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne’de yaşayan herkesin yeni yıla umut dolu girebilmesi için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, her yıl olduğu gibi bu yıl da belediyenin İkinci Bahar projesinden hizmet alan üyeleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber GİRNE BELEDİYESİ TERK EDİLMİŞ EV İÇİN ÖNLEMLERI ARTIRDI