GİRNE BELEDİYESİ II. ÖYKÜ YARIŞMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU

19396917_1859262650769970_1888282836575440117_n***Girne Belediyesi’nin bu yıl Deniz Plaza işbirliğinde, “Şehrimiz ve Turizm” temasıyla gerçekleştirdiği Girne Belediyesi 2’inci Öykü Yarışması sonuçları belli oldu. Kazananlar ödüllerini 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü, saat 11:00’de düzenlenen ödül töreninde alacak.

Girne Belediyesi’nin bu yıl Deniz Plaza işbirliğinde, “Şehrimiz ve Turizm” temasıyla düzenlenen Girne Belediyesi 2’inci Öykü Yarışması sonuçları belli oldu.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, (9-10-11 yaş grubu), (12-13-14 yaş grubu), (15-16-17 yaş grubu) olarak üç kategoride gerçekleştirilen yarışmada kazananların 1 Temmuz 2017 Cuma günü Lord’s Palace Otel’de düzenlenen ödül töreninde ödüllerini alacakları belirtildi.
Birincilere 500 TL, ikincilere 400 TL, üçüncülere 300 TL para ödülünün verileceği törene, yarışmanın bu yılki jüri üyeleri de katılacak. Jüride yer alan;
Türk Edebiyatı’nın usta kalemi Hidayet Karakuş, Türkiye’nin en iyi masal kitabı yazarlarından Hakan Bayhan, ülkemizin başarılı isimleri; yazar ve eğitimci Ferhat Atik, öykü yazarı ve fotoğrafçı Ceyhun Özyıldız, oyun yazarı ve dramaturg İsmihan Yorgancı, gazeteci Girne Belediyesi Basın Danışmanı ve Girne Belediyesi Öykü Yarışması Koordinatörü Misli Kadıoğlu ödül töreninde ödül kazanan çocuk ve gençler, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte olacak.

Kazananlar:
I. Kategori