GİRNE BELEDİYESİ DANIŞMA VE DESTEK MERKEZİ’NDEN EBEVEYNLERE YÖNELİK SEMİNER

YRD. DOÇ. DR. MEHMET ŞAKİROĞLU VE PSİKOLOG FERHAT AYDIN GİRNE’DE SEMİNER VERDİ

Girne Belediyesi Danışma ve Destek Merkezi Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda, KKTC Genç Girişimciler (JCI) Derneği işbirliğiyle “Hocam Ne Olacak Bizim Çocuğun Hali” başlığı altında bir seminer gerçekleştirildi.
Seminerde, son günlerde çıkardığı, “Kapat! Çocukları Sanal Dünyada(n) Koruma Kılavuzu” kitabıyla adından söz ettiren; “Öfke- Öfkeyi Olumlu Kullanmak”, “Mutsuzluğa Mahkumuz” kitaplarının yazarı, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu ve Psikolog Ferhat Aydın, ebeveynlerin sıklıkla merak ettiği konuları ele aldı.
Şakiroğlu ve Aydın, ebeveynlere faydalı bilgiler sunarken, aynı zamanda gösterdikleri videolarla izleyenleri güldürdü. Sunumların ardından Şakiroğlu ve Aydın, kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı. Etkinliğin sonunda Mehmet Şakiroğlu, “Kapat! Çocukları Sanal Dünyada(n) Koruma Kılavuzu” isimli son kitabını imzaladı.
Konuşmacalara plaket takdim ederek teşekkür eden Girne Belediye Başkanı Güngördü, Girne Belediyesi Danışma ve Destek Merkezi’nin ülkede bir ilk olduğunu ve kuruluş nedenine uygun şekilde çalışmalarına devam ettiğini söyledi.
Güngördü, belediyenin sivil toplum örgütüyle de iş birliği yapmasının farklı hazlarını yaşadıklarını ifade ederek, etkinlik için katkı koyan JCI derneği yöneticilerine de teşekkür etti.

Önceki Haber Down Sendromlu bireyler için işbirliği yapılacak