Girne Belediyesi Çalışanlarına Eğitim Verildi

Girne Belediyesi, “İş sağlığı ve güvenliği” konularında çalışanlarına 28 Ağustos 2020’de eğitim verdi.

Girne Belediyesi Covid-19 Pandemi sürecinin öncesinde de başladığı “İş sağlığı ve güvenliği” konularında çalışanlarına eğitim vermeye devam ediyor. Yapılan eğitime Girne Belediyesi Personeli (ISG)İş sağlığı ve güvenliği Uzmanı Sıdıka Geylan,( ISG) İş sağlığı ve güvenliği Uzmanı Anıl Çağdan ve (IOSH) İş sağlığı ve güvenliği enstitüsü eğitmeni Halil Erdim katıldı.

Tüm dünyada ve ülkemizde Corona virüsü Pandemisi devam ederken aynı zamanda hayat da devam etmektedir. Bakanlar kurulu kararıyla normalleşme süreci çerçevesinde Pandemi öncesi belediyemizde başlatmış olduğumuz iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri Pandemi sonrasında da bakanlar kurulu ve sağlık bakanlığının öngördüğü önlem ve tedbirler çerçevesinde tüm hızıyla devam etmektedir.

Amacımız “ İş sağlığı ve güvenliği” konusunda farkındalık yaratmak.

Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü yaptığı açıklamada; 28 Ağustos’da gerçekleştirdiğimiz İş sağlığı ve güvenliği eğitimini, belediye ve belpaz çalışanlarına açık hava ve Parkbahçe birimlerine, çalışmaları esnasında olası iş kazası ve meslek hastalıklarını önlemek için yaptıklarını belirtti. Güngördü, çalışanların yaptıkları işin doğasında var olan tehlike ve risklerin farkına varmalarını ve farkındalıklarını artırmak amacıyla birimlerine yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildiğini söyledi. Amacımız işin insana, insanın da işe uyumlu hale getirilmesini sağlayıp çalışanlarımızı iş kazası ve meslek hastalıklarına karşı korumak, ayrıca evlerine en az işe geldikleri sağlıkta göndermektir dedi.

Önceki Haber Girne Belediyesi Bellapais Manastırı ve Çevresinde Düzenleme Yaptı