Girne Belediyesi Asfalt Serimi Çalışmaları Hız Kesmeden Devam ediyor

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümünden verilen bilgide; Girne Turizm Limanı bölgesinde Aksaray Sokak, Okullar Bölgesinde Korutürk Sokak ve son olarak Salih Miroğlu Caddesinde Asfalt  serim çalışmaları tamamlandı.

Kentimizin En Önemli Ana Arteri Durumundaki Salih Miroğlu Caddesinde Asfalt Serimi Tamamlandı…

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sürekli büyüyerek gelişen kentin alt yapı ihtiyaçlarını karşılamak için kentte çalışmaların sürdüğünü , kentin ihtiyaç duyulan bütün cadde ve sokaklarında, bir plan çerçevesinde  asfalt serim işlerini sürdürdüklerini belirtti. Güngördü, Starling ve Nusmar Market arası  1 kilometrelik yolun dün itibariyle asfalt serim işlerinin tamamlandığını, Salih Köröğlu Consturuction tarafından  yürütülen çalışmalarda 5000 ton asfalt kullanıldığını ve  çeşitli sokaklardaki yamalama işlerinin  de devam ettiğini söyledi.

Önceki Haber FERDİYE YURDAKUL’UN MANDALA BOYAMA KİTABI TANITIM, İMZA GÜNÜ VE MANDALA ATÖLYESİ