GİRNE BELEDİYESİ PERSONELİ YENİ YIL YEMEĞİNDE EĞLENDİ

Girne Belediyesi çalışanları Girne Dome Hotel’de gerçekleştirilen yeni yıl yemeğinde yılın yorgunluğunu attı. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yoğun katılımla gerçekleştirilen personel yemeğine belediye meclis üyeleri, muhtarlar, çalışanlar ve bazı belediye eski çalışanları da katıldı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı. Güngördü, belediyelerin bir kentte olması gereken en önemli kurumlardan biri olduğuna işaret ederek, Girne Belediyesi çalışanları arasında da yıllarca belediyeye hizmet verenler bulunduğunu, yeni personelin de onlardan çok şey öğreneceklerini söyledi. Güngördü, “Yeni yıl yemekleri yeni umutların başlangıcıdır. Bugün burada toplanmış olan bu dev ailenin, çalışanların, emeklilerin, meclis üyelerinin, herkesin burada bu atmosferi soluması benim için çok önemlidir” dedi.

“Hoşgörü ve anlayış kültürüne ihtiyacımız var”

Güngördü, kendilerinin hoşgörü ve anlayış kültürüne ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek, halkın belediye çalışanlarından beklentisinin büyük olduğuna vurgu yaptı. Güngördü, “Bulunduğumuz noktadan daha iyi bir noktaya gelebilmemiz için birbirimize sevgi, saygı ile davranmamız, konuşarak anlaşarak başarıyı yakalamamız gereklidir. Kapım herkese açıktır” diyerek, herkese yeni yılda sağlık dolu yarınlar diledi.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber KARAOĞLANOĞLU’NDA YENİ YIL ETKINLİĞİ DÜZENLENDİ