GİBETSU ÇOCUK EKİBİ’NDEN MUHTEŞEM PERFORMANS

Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu (GİBETSU) çocuk ekibi, Ahmet Önal’ın yazdığı “Benim Güzel Burnum” adlı oyunu 2 Haziran 2018 Cumartesi günü izleyicilere sundu.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda sahnelenen ve İsmihan Yorgancı’nın yönettiği oyun beğeniyle izlendi.
Oyun yönetmeni İsmihan Yorgancı, bir yıl boyunca güzel bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek, çocuklara ve çocuklarını tiyatroya yönlendiren ailelerine teşekkür etti. Yorgancı, yeni baştan yaratılan Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu için Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ve Girne Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Derman Atik’e kendilerine ve izleyicilere böyle güzel bir ortam sundukları için teşekkür etti.
Oyun sonunda Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü çocuklara katılım belgelerini vererek, bir yıl boyunca çalışmaları sonucunda sergiledikleri oyun nedeniyle hem çocukları hem de eğitmenleri İsmihan Yorgancı’yı tebrik etti.
GİBETSU çocuk ekibi, yeni sezon çalışmalarına Eylül ayında başlayacak.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ, 1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜNÜ KUTLADI