FERHAT GÖÇER’DEN GİRNE AMFİ TİYATRO’DA UNUTULMAZ KONSER!

Girne Belediyesi’nin bu yıl, “Aydınlık bir gelecek için sanat” sloganıyla gerçekleştirdiği 7’inci Girne Kültür Sanat Günleri’nde Ferhat Göçer, Girne Amfi Tiyatro’yu doldurdu.

Sahnedeki duruşu ve şık giyimiyle dikkat çeken Ferhat Göçer, gecede en güzel aşk şarkıları, Türk Sanat Müziği’nden, Türk Halk Müziğine bir birinden güzel şarkılar yanında Kıbrıs şarkısı Dillirga’yı da seslendirerek dinleyicilerine sürpriz yaptı.
Binlerce dinleyicisinin gönlünde samimi diyalogları ve muhteşem performansıyla bir kez daha taht kurmayı başaran Ferhat Göçer, konserin son dakikalarında Amfi Tiyatro’nun dışında kendisini dinlemeye gelenleri, belediye başkanı ve dinleyicilerinden izin alarak içeriye aldırdı.
Konserin ardından Ferhat Göçer’e çiçek ve plaket takdim eden Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, “Ferhat Göçer’e ve ona bu başarılı konser için yardımcı olan orkestradaki arkadaşlarına teşekkür eder, bu akşam amfi tiyatroyu dolduran herkesi sevgiyle kucaklarım” dedi. Güngördü, aydınlık bir gelecek için sanatı desteklediklerini söyledi.
Girne Kültür Sanat Günleri’nin Temmuz etkinlikleri kapsamında 18 Temmuz 2017 Salı gecesi ise Tiyatro AŞHK’ın “Kanatsız Güvercinler” oyunu sahneye konulacak.

Önceki Haber Karaoğlanoğlu ile Ozanköy’de kaldırım yapılacak