FERHAT GÖÇER 4 TEMMUZ’DA AMFİ TİYATRO’DA

Girne Belediyesi’nin bu yıl, “Aydınlık bir gelecek için sanat” sloganıyla gerçekleştirdiği 7’inci Girne Kültür Sanat Günleri, Ferhat Göçer konseri ile devam ediyor.
Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Sıla’nın muhteşem açılış konseriyle başlayan 7’inci Girne Kültür Sanat Günleri kapsamında Amfi Tiyatro’da bu kez ünlü sanatçı Ferhat Göçer müzikseverlerle bir araya gelecek.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, 4 Temmuz 2017 Salı akşamı saat 21:00’de Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek Ferhat Göçer konserinin 30 TL’den satışa sunulan biletleri, Girne Belediyesi’nden, Deniz Plazalardan ve konser akşamı Amfi Tiyatro girişinden temin edilebilecek. Girne Kültür Sanat Günleri’nin Temmuz etkinlikleri kapsamında 17 Temmuz 2017 Salı gecesi ise Tiyatro AŞHK’ın “Kanatsız Güvercinler” oyunu sahneye konulacak.

Önceki Haber GİBETSU GENÇLİK EKİBİ’NDEN BAŞARILI PERFORMANS