EZGİNİN GÜNLÜĞÜ 22 TEMMUZ’DA GİRNE AMFİTİYATRO’DA

11742710_1254688797894028_5844470636488494210_n

Girne Belediyesi 5. Girne Kültür Sanat Günleri devam ediyor. 22 Temmuz 2015 Çarşamba akşamı Türkiye’nin sevilen gruplarından Ezginin Günlüğü Girne Amfitiyatro’da saat 21:00’de muhteşem bir konser vermeye hazırlanıyor.
Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, ücretsiz, halka açık olarak gerçekleştirilecek konserde uzun yıllardır birlikteliklerini sürdüren ve birçok başarıya imza atan Ezginin Günlüğü en sevilen şarkılarını müzikseverler için seslendirecek.
Eylem Atmaca, Murat Kurt, Cafer İşleyen, Nadir Göktürk, Erkan Gürer ve Cem Gezginti’den oluşan grup, dinleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, dünyaca ünlü müzisyen Fazıl Say ve Serenad Bağcan’la başlayan, Moğollar Grubu’nun verdiği muhteşem konserle devam eden kültür sanat günlerinin Sivas Devlet Tiyatrosu’nun sahnelediği etkileyici oyun Kanlı Düğün’le devam ettiğini, 22 Temmuz’da özgün müziğin sevilen gruplarından Ezginin Günlüğü için ise hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Güngördü, ücretsiz olarak gerçekleştirilen konsere özelde Girneliler genelde de tüm halkın davetli olduğunu söyledi.

Önceki Haber GİRNE AÇIK PAZAR’IN AĞUSTOS’TA HİZMETE GİRMESİ BEKLENIYOR