URBANATHLON “ŞEHRE MEYDAN OKU KOŞUSU”

15591428_1638503602845877_241310442186099201_oSağlıklı yaşam felsefesini kişilere ulaştırarak, spor bilincini de artırma misyonunu üstlenen Afrodizyak Organization, şehir hayatında sporseverlere farklı bir tecrübe yaşatıyor.

Alışılmışın dışında bir spor ve eğlence festivali olan URBANATHLON , “ŞEHRE MEYDAN OKUMAK” sloganı ile bu büyük organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Festival adını sıradışı engellerle dolu şehir parkurunda gerçekleştirilen bir koşu yarışı olan ŞEHRE MEYDAN OKUMAK ‘dan alıyor.

Bu yarışmada toplamda 3 km’lik bir koşu ile birlikte parkurdaki engelleri hızla geçerek, bitiş çizgisini en kısa sürede geride bırakmak amaçlanıyor.

Kıbrıs’ın TEK Açık katılımlı şehir içi Spor yarışı festivale dönüşecek.

Yarışa 18 yaşını doldurmuş herkes katılabiliyor.

Elde edilen gelir madde bağımlısı gençlerin eğitimi için harcanacaktır.

KATEGORİLER

Kadın
Erkek
Takım (min/max 4 kişi) ( En iyi 3 sıralamayı belirleyecek )

Takım yarışında tüm takım aynı anda start alacak ve parkuru birlikte tamamlayacak, bayrak yarışı formatı uygulanmayacaktır.

Takım derecelerine göre sıralama yapılacaktır. Takımda yer alan yarışçılar ayrıca genel klasmanda, Kadın ve Erkek sıralamasına da girecektir.

KURALLAR VE FORMAT

Amaç:
3 km’lik parkur içerisindeki çeşitli türdeki engelleri aşıp, bitiş çizgisini geçerek, yarışı en kısa sürede tamamlamak.

Kurallar:
Her bir engelin geçilmesi sonuçlar için zorunludur. Engellerde yarışçılar birbirlerine yardım edebilirler.

Start/Finish Engeller
Yarış start ve finish noktası festival alanının bulunduğu yerde olacaktır.Parkur yaklaşık 3 km’dir ve parkur içerisinde gidiş ve dönüş rotasında engeller yer almaktadır.

-Ferdi sıralamada yaş kategorileride olacaktır.
– 18-35 yaş
– 36-45 yaş
– 46+ yaş

ÖDÜLLER

– Genel Klasman 1.cisi URBANATHLON Kyrenia yarışına katılım hakkı

– Sponsor hediyeleri

çeşitli ürünler,

ve sürpriz hediyelerimiz var!

Bitiş çizgisini geçen her yarışçı madalyalarını, Kadın, Erkek ve Takım kategorilerinde ilk 3’e giren yarışçılar kupalar ve sponsorlardan sürpriz hediyeler, Genel klasmanda Kadın ve Erkek birincileri 2017 URBANATHLON KYRENİA ücretsiz katılım hakkı, kazanıyor!

“Festival alanındaki tüm aktiviteler herkese açık ve ücretsizdir.”

Sponsorlarımız ve destek veren kuruluşlar;

————————–————————–———————-
The company is hosting a very unusual and fun sport festival entitled City Challenge URBANATHLON

The festival gets its name as the race will take place throughout the city with obstacles along the way
In this race with the obstacles, the main aim is to run through the route of 3 km and move along the obstacles quickly and reach the finish line in the shortest possible time
This festival will be the FIRST and ONLY open race and festival in the City Centre
Anyone over 18 years old can participate in the race
Part of the proceeds will go to the animal shelters

Women
Men
Team (3 people)
If you are participating as a team, the whole team will start and finish the route together, and it will not be a relay format
The standings will be based on team. Also the individual participants in the team will also qualify under the Women and Men categories.

RULES and FORMAT
Aim:
To overcome the obstacles along the way of 3 km and finish the race in the shortest possible time

Rules
You have to overcome all the obstacles on the way. The team participants can help each other along the way

Start/Finish Obstacles
The start/finish lines will be located in the festival area. The route is about 3 km long and the obstacles are evenly spread out

PRIZES
-A medal for everyone going through all the obstacles and crossing the finish line
-The first prize winner will qualify to participate to the City Challenge URBANATHLON for free

-Sponsor gifts

Everyone crossing the finish line will get a medal, people qualifying in the first 3 of Men, Women and Team categories will get cups, and gifts from the sponsors. The first place runners in the Men and Women categories will qualify to participate to the City Challenge URBANATHLON for free