ECEVİT CADDESİ’NDE KANALİZASYON ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

18156889_1789922027704033_5174518782808867743_nGirne -Lefkoşa Anayolu üzerinde, Ecevit Caddesi’nde kanalizasyon çalışmaları nedeniyle yolun doğu kısmı yarından (25 Nisan 2017) itibaren iki haftalık süre içerisinde kısmi olarak trafiğe kapatılacak. Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, “Girne Belediyesi Kanalizasyon Projesi-5” kapsamında Hirondel Kavşağı’ndan Büyük Anadolu Otel önüne kadarki güzergah üzerinde gerçekleştirilecek yaklaşık 600 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı çalışması süresince trafik işaret ve işaretçilerine uyulması çağrısında bulunuldu.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, iki yıl içerisinde Girne’de 8 km (8 bin metre) kanalizasyon boru hattı döşendiğine işaret ederek, kent genelinde altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.
Güngördü, trafikte seyir halinde olan sürücülere bir kez daha uyarıda bulunarak, çalışmalar süresince trafik işaret ve işaretlerine uyulması gerektiğini hatırlattı. Güngördü, bölge halkına ve sürücülere de çalışmalar süresince gösterecekleri anlayış nedeniyle teşekkür etti.

Önceki Haber Girne’de çocuk şenliği ve kermes düzenlenecek