“EARTHLINGS & ROOTS”, “DÜNYALILAR VE KÖKLER” SERGİSİ GİRNEDE SANAT GALERİSİNDE AÇILDI

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun “Gençleri Sanata Teşvik Projesi” kapsamında, bir gencimizin eserlerinden oluşan ve büyük beğeni toplayan “Dünyalılar ve Kökler Sergisi Girne Belediyesi işbirliğiyle Girne’de sanatseverlerle buluştu.

Açılışta konuşma yapan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü; Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun kendileri için çok önemli olduğunu, ülkede bu konuda var olan kamu kuruluşları içerisinde toplumsal olarak en önemli görevleri üstlenen bir komisyon olduklarının altını çizerek,  zor durumdaki gençlere destek çıkarak onların böyle güzel işlere imza atmalarını sağlamalarının,  örnek teşkil eden davranışlar olduğunu kaydetti.

Güngördü, komisyonu bugüne kadar Kıbrıs Türk toplumu için yaptıklarından dolayı tebrik etti.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, sergi 13 Temmuz 2020 tarihine kadar saat 10:00- 17:00 saatleri arasında gezilebilecek…

Önceki Haber List of City Weekend Celebrations