Down Sendromlu bireyler için işbirliği yapılacak

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Uluslararası Down Sendromu Federasyonu heyetini kabul etti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Uluslararası Down Sendromu Federasyonu Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay ve beraberindeki heyeti kabul etti. Kabulde down sendromu konusunda yapılabilecek etkinlik, farkındalık ve eğitim çalışmaları konuşuldu. Konuşmaların ardından karşılıklı hediye takdimi yapıldı.

Güngördü: Sosyalleşmeleri için destek vereceğiz

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada, down sendromlu bireylerin yaşamlarını rahat bir şekilde sürdürmeleri,  sosyalleşmeleri ve toplumda hak ettiği yere gelmesi için hertürlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Tuncay: İşbirliği yapmaya hazırız

Uluslararası Down Sendromu Federasyonu Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay ise down sendromlu bireylerin sosyal yaşama kazandırılması konusunda Girne Belediyesiyle işbirliği yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Girne Belediye Başkanlığı

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI