Çocuklarla tatil etkinlikleri

Girne Belediyesi Sosyal İşler Amirliği, Şubat tatili süresince öğrencilere ücretsiz kurs ve etkinlik düzenliyor.

Çocuklarla tatil etkinlikleri

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amirliği’ne bağlı Sosyal Yaşam Merkezi, Şubat tatili süresince öğrencilere ücretsiz kurs ve etkinlik düzenliyor. 6 – 11 yaş arasında, yaş gruplarına göre düzenlenen kurs ve etkinlikler 4-5 ve 11-12 Şubat tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Sosyal İşler Şube Amirliği’nden verilen bilgiye göre ücretsiz olacak kurs ve etkinliklere sınırlı sayıda katılım sağlanabileceği ve katılım için son başvuru tarihinin 3 Şubat olduğu açıklandı.

KURS VE ETKİNLİKLER

Girne Belediyesi Sosyal İşler Şube Amirliği’nden verilen bilgiye göre kurs ve etkinlik konuları şu şekildedir: Yaratıcı resim atölyesi, tiyatro atölyesi, çocuk yogası, mandala atölyesi, takı tasarım atölyesi, müzik atölyesi, seramik atölyesi, saksını boya çiçeğini ek atölye çalışması, kuş yuvası boyama atölye çalışması…

Önceki Haber TBB’den Şenkul’a ziyaret