Çocuk etkinlikleri tamamlandı

Girne Belediyesi, yeni yıl öncesi Girne Açık Pazar’da çocuklar için hazırlanan oyun parkında çocuklara özel birçok etkinlik düzenledi.

Girne Belediyesi, 22-25 Aralık tarihleri arasında çocuklar için yeni yıla özel olarak birçok etkinlik düzenledi. Girne Açık Pazar’da çocuklara özel oyun eğlence parkı kuruldu ve her yaş grubunda çocukların kullanımına uygun zıp-zıp, film gösterisi, şişme oyun parkı, hareketli oyuncaklar, trambolin ve birçok eğlenceli oyun yer aldı.

Çocuklara özel yeni yıl partisi ise 24 Aralık’ta Girne Açık Pazarda düzenlendi. Etkinlikte; yüz boyama, eğlenceli oyunlar ve sevimli maskotların gösterileri yer aldı. Etkinlikte mısır ve pamuk şekeri ikram edildi ayrıca noel babadan çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Güngördü: Çocuk parkları geliştirildi

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü etkinlikte yaptığı konuşmada, çocukların geleceğimiz olduğuna dikkat çekerek, yeni yıl öncesi çocukların güzel vakit geçireceği bir eğlence düzenlediklerini ifade etti. Nidai Güngördü, göreve geldikten sonra 25’ten fazla çocuk oyun alanının elden geçirildiğini belirterek, kente yeni birçok oyun parkı kazandırdıklarını dile getirdi. Güngördü, çocukların yeni yılını kutlayarak, yeni yılın sağlık huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Önceki Haber Girne Belediyesi yeni yıl etkinlikleri başladı