Çocuk etkinlikleri başlıyor

Girne Belediyesi, yeni yıl öncesi Girne Açık Pazar’da çocuklar için hazırlanan oyun parkında çocuklara özel birçok etkinlik düzenleyecek.

Girne Belediyesi, 22-25 Aralık tarihleri arasında çocuklar için yeni yıla özel olarak birçok etkinlik düzenleyecek. Girne Açık Pazar’da hergün 11:00-19:00 saatleri arasında çocuklara özel oyun eğlence parkı kurulacak. Parkta her yaş grubunda çocukların kullanımına uygun zıp-zıp, film gösterisi, şişme oyun parkı, hareketli oyuncaklar, trambolin ve birçok eğlenceli oyun yer alacak.

Çocuklara özel yeni yıl partisi ise 24 Aralık’ta Girne Açık Pazarda 14:00’da yapılacak. Etkinlikte; yüz boyama, eğlenceli oyunlar ve sevimli maskotların gösterileri yer alacak  ayrıca noel babadan çocuklara çeşitli hediyeler verilecek.

Önceki Haber Hayvan Barınağına ziyaretler devam ediyor