BAŞKAN GÜNGÖRDÜ’NÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

GİRNE BELEDİYE BAŞKANI NİDAİ GÜNGÖRDÜ RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

GÜNGÖRDÜ MESAJINDA ŞUNLARI KAYDETTİ:

“Bayramlar dayanışmadır, paylaşmaktır, gönül almaktır, kardeşliktir, birlik ve beraberliktir. Bayramlarda, sevgi, saygı, özveri, fedakarlık ve güzellikler adına gönülden gönle aktarabilmeliyiz. Farklı düşüncelerden dolayı insanları yargılamadan, sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden gönül kapılarımızı birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Aile büyüklerimizi ziyaret etmeli, çocukları sevindirmeliyiz”.

Girne Belediyesi olarak halkımızın bayramı sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için tatil süresince herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına tüm tedbirleri de almış bulunuyoruz. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince görev yaparak halkımızdan gelen talepleri anında çözüme kavuşturmak için çalışmaya devam edeceklerdir.

Güngördü: “Ramazan Bayramı’nın yurdumuza ve tüm dünyaya sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyor, mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Önceki Haber GÜNGÖRDÜ, PAZAR ESNAFIYLA BAYRAMLAŞTI