“AŞK GREVİ”NİN SEZON FİNALİ YARIN MESARYA’DA!

Türkiye’de ve ülkede büyük beğeni toplayan, Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu (GİBETSU) ve Çatalköy Belediye Tiyatro Su’nun ortak projesi “Aşk Grevi” isimli müzikli komedi oyunu sezonun son oyununu 13 Mayıs 2016 Cuma günü (yarın) Mesarya 2’nci Tiyatro Şöleni’nde sahneye koyuyor.

Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu (GİBETSU) ve Çatalköy Belediye Tiyatro Su’nun ortak projesi Aristophanes’in yazdığı “Lysistrata” adlı oyundan esinlenerek Savaş Aykılıç tarafından kaleme alınan T. Murat Demirbaş’ın yönettiği “Aşk Grevi” isimli müzikli komedi oyunu Mesarya 2’inci Tiyatro Şöleni’nde perdelerini açıyor.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde Konya ve Trabzon’da da sahnelenerek tiyatro severler tarafından büyük beğeni toplayan oyun, sezonun son oyununu Mesarya 2’inci Tiyatro Şöleni’nde 13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 20.30’da Güney Mesarya Sosyal Tesisleri’nde oynayacak.

Oyunda, toprak derdine düşen ve bu yüzden sürekli savaşan erkeklerini dize getirmeye çalışan kadınların hikayesi, antik dönemlerden günümüze bir bakış açısı ile anlatılıyor.

GİRNE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Önceki Haber ANKARA’DAN GELEN DAĞCILAR GÜNGÖRDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ