Anneler her zaman baş tacımızdır

DSC_4105 copyGirne Belediye Başkanı NidaiGüngördü ‘Anneler Günü’ nedeniyle mesaj yayınladı.

Girne Belediye Başkanı NidaiGüngördü ‘Anneler Günü’ nedeniyle mesaj yayınladı. NidaiGüngördü mesajında çocuklarını büyük özveriyle büyüten annelerin emeğinin hiç bir zaman ödenemeyeceğini belirtti.

Güngördü mesajının devamında;Anneler, yüreğindeki sınır tanımayan sevgisi ve sabrı ile sadece anneler gününde değil, her zaman baş tacımızdır. Hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı annelerimiz, yetiştirdikleri sağduyulu, ilkeli ve öz güvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelini oluştururlar.

Huzurla dolu bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst, sağlıklı bireylerle mümkündür.Dünyada barış, sevgi ve güzellik tohumları ekecek en önemli varlık annelerinbu anlamlı gününü kutlar, saygılar sunarım

Önceki Haber Belediye çalışanları İstanbul’da eğitim gördü