ANKARA’DAN GELEN DAĞCILAR GÜNGÖRDÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Girne Belediyesi Yürüyüş Kulübü’nün davetlisi olarak 40 kişilik bir grupla ülkeye gelen Zirve Dağcılık Kulübü Ankara Şubesi yöneticilerinden Sinan ve Gülçin Soytutan Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nü ziyaret etti. Zirve Dağcılık Kulübü Ankara Şubesi üyelerine Girne Belediyesi Yürüyüş Kulübü’nde, tecrübeli rehberler Erkan Çelikeri ve Meltem Çelikeri eşlik etti.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Ankara’dan gelen misafirleri Girne’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Girne Belediyesi Yürüyüş Kulübü’yle birlikte 7 Mayıs 2016 tarihinde ilk kez Kalavaç köyünü ziyaret ederek, ardından da Bellapais’teki İpek Koza Festivali’ne katılan kulüp üyeleri, 8 Mayıs 2016 tarihinde de Girne Belediyesi’nin her Pazar gerçekleştirdiği yürüyüşlere katılarak Kantara parkuruna yürüdü. Yaklaşık 50 kişilik grup Kantara Kalesi’ni gezerek ardından da misafirlere Kantara Piknik Alanı’nda yerel yiyecekler ikram edildi. Zirve Dağcılık Kulübü Ankara Şubesi Yöneticileri 10 Mayıs 2016 Salı günü adadan ayrıldı.

Önceki Haber GİRNE’DE SOKAK HAYVANLARI YARARINA KERMES