6’ncı Etap Kanalizasyon Projesi imzalandı

Girne Belediyesi, 7 sokak ve 1 ana caddenin büyük bir kısmını kanalizasyon şebekesine dahil edecek

Girne Belediyesi sınırları içerisinde kanalizasyon şebekesinin artırılmasıyla ilgili “6’nci Etap Kanalizasyon Projesi’nin” imza töreni gerçekleştirildi. İhale sözleşmesini Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ile çalışmayı yapacak olan yüklenici firma Emek İnşaat LTD direktörü Mehmet Kahveci imzaladı.

Girne Belediyesi özkaynaklarıyla Kurtuluş Caddesi (Beylerbeyi ışıklar ile Doğanköy Cami arası), Tatlısu, Aksaray, Şair Nedim, Meşeli, Alp, Yurt ve Sarıyer sokak üzerinde yaklaşık 1 buçuk kilometre kanalizasyon şebeke hattı yapılacak. Çalışmaların 618 bin TL’ye mal olması ve 120 günde tamamlanması hedefleniyor.

GÜNGÖRDÜ:ÇALIŞMALAR 4 AYDA TAMAMLANACAK

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, daha önce 5 sokak ve 2 ana caddenin büyük bir kısmının kanalizasyon şebekesine dahil edilmesinin ardından 6’ncı etap kanalizasyon projesi için çalışmaların tamamlandığını ve ihalenin tamamlandığını söyledi. Nidai Güngördü, çalışmaların 4 ayda tamamlanmasının hedeflendiğini belirterek, çalışmalar nedeniyle kapanacak olan yollarla ilgili duyuruların yayınlanacağını dile getirdi.

Önceki Haber Güngördü: Anneler her zaman baş tacımızdır